Tuesday, December 14, 2021

Cerita Malam Tadi

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ini cerita malam tadi.. saja je encik suami ajak naik motor ke Hentian Sebelah Tanjung Malim untuk beli Costa Coffee.. hehehe.. Tapi tu lah, mesin tu staff Shell tak isi semula.. Sha beli Mocha tapi dapat kopi dan susu je.. Sedih.. Bayar mahal tu.. Huhuhu.. Tapi syoklah naik motor pada waktu malam.. Sejuk je rasa.. hehehe..

7 comments:

  1. dah lama tak merasa naik motor malam2..heheh..memang seronok rasa sejuk je

    ReplyDelete
  2. Sesekali naik motor malam-malam seronok.

    ReplyDelete
  3. bestnya naik moto mlm2.. amek angin sejuk.. hihi

    ReplyDelete
  4. wah syioknya naik motor malam-malam.

    ReplyDelete
  5. Abih tu tak mintak refund ke?

    ReplyDelete
  6. Kadang2 lebih selesa naik moto
    pun senang nak parking

    ReplyDelete
  7. sayangnya nak mocha dapat latte pulak.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »