Thursday, December 30, 2021

Keputusan UPKK Amani

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Setelah berusaha menghantar SMS dari pagi 28.12.2021 dan melayari laman sesawang http://simpeni.islam.gov.my/ , akhirnya pagi 29.12.2021 baru berjaya untuk tengok keputusan UPKK Amani.. Alhamdulillah.. Memnag mak tak sangkalah keputusannya cemerlang.. Sebab belajar secara PdPR banyaknya dan bersemuka berapa kerat je.. Memang tak mengharap pun tapi sangat berterima kasih dengan ustazah dan ustaz yang tetap bertungkus lumus pulun mengajar anak-anak ini dengan norma baru..


Kenangan Nur Amani sebelum habis 2021..

6 comments:

  1. Alhamdulillah...tahniah Amani

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, tahniah Amani!

    ReplyDelete
  3. Naik stress nak buka web simpeni tu tak dapat dapat

    ReplyDelete
  4. Dari semalam jem teruk website nak check result upkk. Akhirnya muncul juga. Tahniah Amani lulus dengan cemerlang.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..congrats amani!!!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »