Saturday, September 17, 2022

Aik Cheong: White Coffee Original 3in1

Assalamualaikum..
Hye semua..

Tak sangka pula kopi dari jenama Aik Cheong ini keras.. Memang tak perasan masa beli berat 1 sachet tu 38g.. Memang pekat dan keras kopinya.. Hehehe.. Mujurlah minum waktu pagi je.. Kalau minum petang mahu berjaga malamnya.. kikikiki..

RM10.65 (12 sachet)
Pembungkusan dia simple tapi menarik pada Sha..

Secawan kopi diwaktu pagi.. Tak perasan pula warna putih tu mengganggu.. Kikiki.. Bila dah bubuh dalam blog baru perasan.. Memang gagal..

4 comments:

  1. Gambar cawan klasik pada pembungkusnyatu memang menarik!

    ReplyDelete
  2. Wak pun tak berani minum kopi malam takut susah tido.
    Tapi kalau mempilot malam memang cari kopi

    ReplyDelete
  3. tak pernah nampak kat sini.. mungkin tak perasan kot.. nti beli belanja nak survey juga kopi nie

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »