Monday, September 19, 2022

Korean Variety | Young Actors' Retreat (2022)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Rancangan variety baru yang kelakar.. 15 pelakon yang datang dari 3 drama iaitu “Love in the Moonlight,” “Itaewon Class,” dan “The Sound of Magic.” Mereka ini dibawa ke sebuah tempat untuk berkumpul dan bermain bersama.. Memang kelakarlah tengok perangai masing-masing.. Mula-mula nampak tak selesa tapi bila dah main game nampaklah ada interaksi.. Comel je.. Sha baru tengok sampai episod 3.. Ada lagi 5 episod.. Sesekali layan variety show pun syok juga..

Episod pertama bermula dengan setiap ketua bagi drama mencari ahli kumpulan mereka berdasarkan tempat-tempat yang popular dari drama lakonan mereka.. Kemudian bila dah jumpa mereka makan-makan.. Lepas makan baru mereka bergerak ke villa untuk berkumpul.. Bila dah berkumpul mereka dipecahkan mengikut warna pula supaya boleh campur ahli dari drama berbeza.. Memang kelakar..

TV Show: Young Actors' Retreat
Also Known As: Youth MT , Cheongchun MT
Director: Kim Seong Yoon
Genres: Friendship, Comedy
Country: South Korea
Episodes: 8
Aired: Sep 9, 2022 - Oct 21, 2022
Aired On: Friday
Duration: 1 hr. 6 min.
“Youth MT” is a new TVING variety show featuring the reunion of actors from “Love in the Moonlight,” “Itaewon Class,” and “The Sound of Magic.” The casts of producing director (PD) Kim Sung Yoon’s three dramas will reunite to go on a refreshing retreat. “MT” stands for “membership training” and refers to going on a retreat in which people hang out, play games, and take time to bond with one another.
(Source: Soompi)

3 comments:

  1. Hahahaha best!!! Kita suka kita suka tp jenuh nak tunggu 1 episod ke satu episod... Lambat nya seminggu hahaah

    ReplyDelete
  2. mcm menariks..kat netflix ada tak?

    ReplyDelete
  3. wahhh park bo gum, park seo jun, Ji jang wook semua peberet ni.....bestnya

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »