Sunday, September 11, 2022

Shopee | Aneka Jam, Garlic Butter Spread & Creamery Butter

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama dah teringin nak beli sapuan mentega dan jem yang boleh di bawa ke mana-mana ini.. Masa cari sapuan bawang putih, ternampak mentega dan jem kecil-kecil ini terus Sha beli sekali.. Senang anak-anak nak makan.. Bukannya diorang nak makan jem tu beriya pun.. Setakat sapu sikit je, bila beli yang dalam botol tu bertahun baru habis.. Sha nak bawa pergi pejabat pun senang.. Masukkan dalam beg je.. Bolehlah untuk sekali makan kan.. Nak bawa berjalan pun mudah..

Mini Fruit Jam 12pcs x 14g - RM10.90
Ada jam strawberry, oren, blueberry dan peach..

SCS™ On-To-Go Pure Creamery Butter Portion - Salted 10g x 12pcs - RM15.90
Kesukaan Sha ini.. Sapu dekat roti bakar dan makan..

Garlic Butter Spread 150g - RM14.57
Comel je bekasnya.. Jadilah untuk anak-anak Sha.. Diorang suka sapu dekat roti gardenia, bakar dan makan macam tu je..

7 comments:

  1. a'ah..mudah mcm ni utk bawa gi travel..

    ReplyDelete
  2. Beli saiz kecil senang habiskan dan buang

    ReplyDelete
  3. Mudah dibawa kemana-mana kalau spread dijual dalam bekas kecil macam tu.

    ReplyDelete
  4. Selalu nampak di hotel.
    Ada jual rupanya.

    ReplyDelete
  5. menarik, dana pun suka butter yg kecik2 gini senang nk guna, pastu rasa dia pun lembut creamy gitu

    ReplyDelete
  6. Wah ..packaging yang comel . Ni sesuai,kalau nak bawa gi opis tak pun bawa time gi travel

    ReplyDelete
  7. Butter pack kecil2 tu mmg kita slalu beli.. Seng nk bw mana2 kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »