Thursday, September 22, 2022

ebook | X-Venture Titanoboa: Coils of Doom by Sherlock A., Oga A.

Assalamualaikum..
Hye semua..

Komik lagi.. Kali ini mengenai ular besar bernama titanoboa.. Rain dan kawan-kawannya kena mengembara ke Amazon untuk menyiasat sama ada berita mengenai penampakan ular besar tu sahih ke tak.. Pengembaraan yang mendebarkan.. Bermacam-macam haiwan merbahaya yang perlu mereka lawan sebelum berjaya menemukan ular yang dikatakan Naga pelindung hutan tersebut..

Antara info yang dikongsikan ialah mengenai batu arang, fosil yang dijumpa oleh arkeologi, lintah, vaksin, nyamuk, pirana, hutan hujan, kenapa ular bersalin kulit dan semut pemangsa..

Sha baca dan selesai pada 21.09.2022..

Sha baca menggunakan aplikasi Oakbee Buffet..
Published September 22, 2020

1 comment:

  1. Kalau saya tak join dah Rain pergi Amazon sebab nak sahihkan berita ular tu. Geli tengok ular

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »