Friday, October 26, 2018

Pengumuman!! Pengumuman!!

Assalamualaikum..
Hye semua..

Pengumuman mesra buat anda semua.. Kepada yang menyertai Giveaway Berkongsi Rezeki (Boleh Klik SINI) Sha akan pilih menggunakan random.org penerima buku daripada mereka yang telah tersenarai ini ye.. Sha akan pilih bila ada rezeki lebih.. Jadinya nantikan sahaja rezeki siapa yang bertuah itu.. Pada yang terpilih dan dah menerima hadiah buku dari Sha, Sha minta jasa baik anda untuk buat review di blog dan juga Goodreads.. Boleh jadi rakan Sha di Goodreads ye.. klik je nama Sha ini Sha Mohamed.. 

Sha akan potong nama-nama yang dah terima hadiah.. Jadinya peluang terbuka kepada nama yang belum berpotong.. Bila anda terpilih, sha akan email untuk maklumkan.. Harap sabar menunggu giliran untuk dipilih ye.. Terima kasih kepada anda kerana sabar menunggu giliran.. Untuk bulan ini hadiah dalam proses.. Selamat membaca.. #MalaysiaMemabaca



16 comments:

  1. Harap2 ada rezeki kali ni :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah murah rezeki kak sha😍

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnya 😍 sha dah draf pasai novel sha dapt tu hehehe will publish soon ✨✨✨

    ReplyDelete
  4. Moga terus murah rezeki kak sha...Aminn..

    ReplyDelete
  5. siapakah yg bakal terima tuuuuuu

    ReplyDelete
  6. wah menarik....moga dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  7. terbaiklah kak sha..semoga dimurahkan rezeki akak :)

    ReplyDelete
  8. kak sha ni baik betul lah... hehehe excited je bila dengar boleh dapat buku free

    ReplyDelete
  9. Tahniah yg menang ... Semoga murah rezeki Sha selalu...

    ReplyDelete
  10. Wahhhh! Wahhhhh! Lagi sekali,...wahhhhh! 😃

    ReplyDelete
  11. Tahniah yg menang.. Insha Allah Kalo Ada rezeki 😁

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »