Thursday, October 25, 2018

Majlis Penghargaan Pencapaian 2018

Assalamualaikum..
Hye semua..

Selasa (23.10.2018), tempat kerja Sha buat jamuan makan malam untuk menghargai pencapaian yang telah dibuat sepanjang 2018.. Rasanya dah lama tak ada acara macam ini.. Kalau ada pun jamuan makan akhir tahun yang dibuat semasa perhimpunan bulanan.. Kali ini buat sebelah malam pula.. Ada cabutan bertuah yang menarik..

Rakan-rakan pejabat Sha ada 3 orang yang dapat cabutan bertuah.. Sha pula tak berapa nak bertuah sangat malam itu.. :)

Dapat mug sebagai cenderahati..

Menu malam itu..
Ayam goreng berempah, daging masak hitam, dalca kari, acar buah dan buah tembikai..

16 comments:

  1. nampak simple je makanan tu tapi mesti sedap!

    ReplyDelete
  2. terbaek majlis mcm ni.. xpa mgkin tahun depan ada rezeki :)

    ReplyDelete
  3. Oh dah buat dah. Takde APC ke?
    Office Mrs. A plan nak buat annual dinner 23 November nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. APC selalunya awal tahun berikutnya.. Yang ini pencapai jabatan Sha kerja untuk tahun 2018..

      Delete
    2. Wah... happy bila company hargai staff mcm nih..xmintak lebih Jamu mkn2 pun dah ok

      Delete
  4. sedapnya nasi tu. tahniah kak :D

    ReplyDelete
  5. Tak dapat hadiah cabutan bertuah tak pe Sha....insyaAllah ada rezeki lain..yang penting sama-sama merai dengan kawan-kawan.

    ReplyDelete
  6. Mungkin ada rezeki lain untuk kak sha.

    ReplyDelete
  7. Sama la kalau bab cabutan tak pernah nak bertuah geram je

    ReplyDelete
  8. hujung2 tahun ni mcm2 majlis dan events kan...

    ReplyDelete
  9. tak menang lucky draw, kita makan puas-puas..hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »