Monday, October 1, 2018

2018 Reading Challenge #9

Assalamualaikum..
Hye semua..

Pembacaan Sha bermula lambat.. Tapi bila dah dapat momentum, laju je Sha membaca dari sebuah buku ke sebuah buku.. Tapi berjaya baca 13 buah je.. Target jauh lagi ini..

Antara buku yang berjaya Sha baca ialah
 J oleh Syahmi Fadzil

 

15 comments:

  1. Cukup banyak dh ni kak sha. Ika baca buku tapi tak update goodreads. Lagi hampeh. Haha. tapi bulan 9 dapat baca sikit je. dalam 8 buku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala.. nape tak update?? Updatelah.. boleh keep track apa yang ika dah baca..

      Delete
    2. Tu la kak sha. seketul ika yang pemalas. ish ish. inshaAllah nanti ika update. sebab akan ada hari yang ika akn nonstop update haha. mcm org gila.

      Delete
  2. lama xsinggah busy.. berjaya juga ya kak sha

    ReplyDelete
  3. banyak nya la kak sha..kite ni baca pon sbb challenge..hahah..cayalah kak sha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe AD.. baca sebab apa pun tetap dikira membaca.. teruskan membaca ye..

      Delete
  4. banyak tu 13... org lain setahun pun lom tentu dpt 13 ni kan pula sebulan ;-)

    ReplyDelete
  5. banyak nya kak sha. shu kalau baca mcm ni mau hati selembut tisu. :D

    ReplyDelete
  6. Byk citebl hantu.. bestnya membaca

    ReplyDelete
  7. kalau ejulz rajin 1 buku mau sebulan habiskan.. tu kalau rajin.. kalau x rajin xtau la bila nak abiskan.. hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »