Saturday, September 15, 2018

Semanis Tomato oleh Freesia

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama tak membaca di PNM e-Reader.. Bukan tak nak tapi dah tak boleh akses.. Sedih.. Sudahnya terpaksa buat ID baru.. Baru boleh akses semula.. Tapi guna komputer tetap tak boleh akses.. Takpelah.. Yang penting guna telefon boleh..

Buku ini berjaya menarik Sha untuk terus membaca seawal bab lagi.. Watak hero yang ego dan watak heroin yang rendah diri tapi sangat menghargai perkara-perkara atau benda yang orang dah tak hargai.. Penulis berjaya mencipta watak heroin yang unik dalam masa yang sama rendah diri.. Heronya pun pelik juga terlalu setia pada seorang perempuan hinggakan mahu mencari isteri yang berdikari dan tidak melekat sementara tunggu kekasih sedia meneruskan hububgan mereka.. Hati manusia ini berubah-ubah bukan seperti robot yang boleh diprogram.. Kerana buah tomato hubungan mereka mula menampakkan hala tujunya.. Perkahwinan bukanlah boleh dimain main.. Memang menarik..

Sha baca pada 12.09.2018 dan selesai pada 13.09.2018..

(ebook - PNM e-Reader)

6 comments:

  1. kulit bukunya amat menarik perhatian.
    bak kata pepatah melayu, dari mata jatuh ke hati :)

    ReplyDelete
  2. title dan cover tu nampak menarik :)

    PNM punya apps tu memang sistem dia kena upgrade lagi sebab asyik error je memanjang.

    ReplyDelete
  3. atotototo tomato pulak covernya comey =D

    ReplyDelete
  4. pelik juga nak tunggu kekasih padahal dah ada isteri nasib buah tomato jadi penyelamat

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »