Monday, September 17, 2018

Filem Jepun | Bleach (2018)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Gi lepak rumah adik dekat Rasa.. Pastu tertengok Bleach.. Rumah beliau memang ada Netflix.. Tak adalah best sangat.. Ini review seorang Sha yang tak ikut kartun Bleach.. Sha suka tengok live action..

Bleach ini best sebab ada Ichigo yang dilakonkan oleh Sota Fukushi je.. Aksi tak banyak.. Hollow pun 3 ketul je yang keluar.. Masa mula-mula Ichigo bertukar memang ohsem.. Tapi lepas tu slow giler ceritanya.. Banyak sangat bersembangnya.. Masa lawan Hollow Grand Fisher tu ohsem.. Lepas tu habis.. Sadis je..

Sila jangan kecam ye.. Sha tengok ini bukan sebagai peminat kartun Bleach..



10 comments:

  1. Replies
    1. comel hero nie.. Sesuai untuk watak Bleach ini

      Delete
  2. Tak pernah tonton filem ni walaupun ade Netflix... Hehe.. banyak sangat cerita nak ditontonnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah.. Masa duduk kat rumah adik tu, anak sha lah paling seronok sampai tak tahu nak tengok kartun apa.. Banyak sangat kartun..

      Delete
  3. Selalu watak kartun jea saya tengok.. nampak macam menarik jea untuk ditonton..

    ReplyDelete
  4. pernah juga layan kartun bleach ni dulu tp skrg x lagi

    ReplyDelete
  5. Wajib tengok nie.. mmg layan masa zaman U dulu..

    ReplyDelete
  6. mana lg best? yg animasi atau yg ni?

    ReplyDelete
  7. wahhh kaksha dah tengok dah, saya tengah fikir lagi nak tengok ke tak

    ReplyDelete
  8. PErnah la follow anime bleach ni sebab best jugak kan dulu2 .x sangka buat real film pulak, nampak lain benorr watak anime dgn yang real pelakon sumeeee hiii .. kalo best nak tengokk gak

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »