Tuesday, September 4, 2018

Hadiah Dari Blogger Farah (Blog FAMF Tower)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam sha terima bungkusan besar dari bahagian pos di pejabat.. Memang terkejutlah.. Besar betul bungkusannya.. Terharu okay.. Hadiah ini dikirim oleh Kak Farah, pemilik Blog FAMF Tower.. Banyak okay hadiah yang Kak Farah bagi.. Hadiah ini tanda terima kasih beliau kepada Sha untuk sokongan ke atas novel online yang bertajuk Lelaki Langit Bumi (LLB).. Sha sokong sebab novel itu seriously memang ohsem.. Sha suka watak yang dibuat untuk Lelaki Langit Bumi itu.. Kalau korang tak percaya, cuba baca.. Sekarang dah sampai Bab 32.. Tak rugi owh.. Boleh Klik SINI untuk baca novel.. Jangan lupa melawat Blog FAMF Tower.. Klik SINI..

 
 Inilah bungkusan yang dah dibuang sampulnya.. Pink-pink gitu..

 

 
 Siap ada reben pink okay..

 Nota yang comel.. TQ Kak Farah..

 
 Kad terima kasih.. Handmade by Kak Farah..

 
 Buku nota..

 
 Kain.. boleh sangkut kat dapur ini..

 
 Beg comel.. Dalam beg ini ada barang tau.. Ada penanda buku dan sticky notes..

 
 4 penanda buku bermagnet yang dibuat sendiri oleh Kak Farah.. Comel betul hasil kerja kak Farah ini... Mengancam..

 
 Sticky notes, siap ada nama Sha.. Comel sangat..

 
 Yang terakhir ini buku sticker untuk Amani dan Imani.. Terima kasih Kak Farah dari Amani dan Imani.. Hugs and kisses..

20 comments:

  1. mcm2 adiahnya..utk ank2 pn ada..tahniah

    ReplyDelete
  2. kawaii..comel2 hadiahnya..suka pouch tu..sweet colour..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..bukan untuk ibunya je..untuk anak2 pun ada juga rezekinya....yeyyyy..

    ReplyDelete
  4. bila dpt hadiah ni, mmg excited lebih sikit..hehe..cantik2 hadiah dia...

    ReplyDelete
  5. bila dpt hadiah ni, mmg excited lebih sikit..hehe..cantik2 hadiah dia...

    ReplyDelete
  6. Wahh tahniah kak Sha.. hihi akak punya hadiah sy blum pos lagi..🙈 harap akak sabar yea..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezeki sha sekeluarga. Ana tumpang happy.

    ReplyDelete
  8. serius semuanye best hadiahnya.. tahniah sha.. 😉

    ReplyDelete
  9. Banyaknya hadiah akak! ")

    Terbaiklah Kak Fara :) Tahniah Kak Sha ;)

    ReplyDelete
  10. bestnya dapat hadiah! banyak pulak tu

    ReplyDelete
  11. wahhhh banyaknya hadiah dia bagi, memang betul2 dia appreciate kaksha sebagai pembaca. Bertuah kaksha :D

    ReplyDelete
  12. Dear Sha, maaflah akak baru sempat berkunjung ke mari. Thanks so much for this. 😘 Lega + happy dapat tahu Sha suka apa yang akak kirim. Apalah sangat berbanding sokongan Sha pada tower akak dan LLB. Akak sangat sangat sangat hargainya 😊 Domo arigato! Terima kasih kerana rajin singgah dan tinggal komen di FAMF TOWER. Terima kasih juga sebab sudi pinjamkan masa untuk baca, beri pandangan dan tolong promote LLB. You’re the best! Hugs and kisses for the two little princesses.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »