Monday, September 24, 2018

Voice 2 (2018)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Drama Voice ini musim yang kedua.. Musim pertama boleh baca review Sha di SINI.. Kalau musim pertama ada 16 episod dan heronya Jang Hyuk untuk musim kedua hanya ada 12 episod sahaja dan heronya dilakonkan Lee Jin Wook..

Episod 1 je dah buat Sha tak tentu arah.. hahaha.. Bukan episod 1 je malah setiap episod berjaya mengganggu gugat perasaan Sha.. Memang berbeza dengan Voice musim pertama.. Babak ganas dia boleh tahan.. Tapi dalam ganas ganas itu, ada gak mesej yang disampaikan..

Cuma penamat drama ini buat Sha tertanya tanya musim ketiga bila nak keluar.. Adoilah.. Kena tunggu lah tahun depan..

 
 Voice 2
Thriller, Mystery, Detective | 12 Episodes | 11 Aug 2018 - 16 Sep 2018 |

9 comments:

  1. nanti free2 nak tengok drama ni

    ReplyDelete
  2. ramai pelakon lama buat come back ya

    ReplyDelete
  3. nanti nanti baru nak layan drama korea balikkk

    ReplyDelete
  4. yang first belum tengok, nanti nak cari lah

    ReplyDelete
  5. tak tengok lg .... lama tak layan drama...

    ReplyDelete
  6. dah tengok separuh, musim ni lagi ganas dan kejam sampai tutup dengan bantal tengok cite ni..adoyai~
    tapi suka la dengan jin wook harap diorang kekalkan hero & heroin ni untuk next season.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »