Saturday, September 8, 2018

Hindustan - Saansein : The Last Breath (2016)

Assalamualaikum..
Hye semua..

 Cerita seram Hindi.. Sha tengok tanpa suara.. Hahaha.. Penakutkan.. Tapi nak tengok juga.. Tu yang gigih tutup bunyi.. Menariklah juga pada Sha walaupun seram sebenarnya.. Memang menakutkan.. 

Cerita ini pasal Shirin yang kerja dekat kelab sebagai penyanyi.. Shirin ini tak pernah layan lelaki dan selalu balik awal.. Kalau ada lelaki cuba dekat dengan Shirin, mesti mati.. Sampailah munculnya hero, barulah kebenaran terbongkar.. Rupanya ada roh yang mendampingi shirin.. Roh yang sangat jahat dan kejam.. Jenuh juga nak hapuskan roh itu..

Saansein : The Last Breath (2016)
India Movie | 25 November 2016 | Horror, Romance |
Sinopsis: Shirin (Sonarika Bhadoria) is a singer at one of the best clubs in Mauritius. Her beauty invariably gets a lot of visitors interested in her. However Shirin never meets anyone and rather mysteriously disappears every night as soon as her performance is over. Even being close to her is horrifying.
That's when the hero Abhay (Rajneesh Duggal) enters the story. Having come to Mauritius for business purposes, he happens to land up at the same club and falls for Shirin right away. Shirin ignores Abhay, but he refuses to give up. He makes up his mind to find what is actually keeping her away. And that's when he stumbles upon a secret that Shirin has. Abhay is not deterred. He swears to find a way for them to be together come what may.. (Sumber : Wikipedia)

11 comments:

  1. wow macam best. cerita hindi seram best2 selalunya hihi ^^

    ReplyDelete
  2. comelnya kak sha! takut tapi nak tengok sampai off sound ye :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cerita dia menarik.. tu yg nk tengok juga.. kalau tengok gambar je tak takut sangat.. kikiki..

      Delete
  3. kalau cerita hantu hindustan memang tak berani nak tengok tapi ermmm hero handsome :P

    ReplyDelete
  4. Lama dah x tengok cerita seram himdustann mcm best jer trngok ke review

    ReplyDelete
  5. Ni tak leh masuk list meskipun jalan citer memanggil-manggil. Akak ni penakut sikit huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. samalah ngn sha.. penakut gak sebenarnya..

      Delete
  6. dah berapa layan dah cerita bollywood. tapi kalau citer seram, semua jenis movie pun layan.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »