Tuesday, September 18, 2018

Flower Grandpa Investigation Unit (2014)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Mula-mula tu tak minat juga nak tengok drama ini.. Tapi disebabkan ada Heechul, cuba jugalah tengok.. Dengan harapan dapat bergelak ketawa.. Drama ini ada 12 episod je.. setiap episod dalam sejam macam itu.. Pendek je drama ini..

Memang kelakar menyaksikan aksi lelaki muda yang berwajah tua menyelesaikan kea.. hahaha.. Seriouslly kelakar tapi dalam masa yang sama memberi pengajaran.. Bayangkan bila kita terpaksa tua sebelum waktunya.. Tam ke terseksa.. Perasaan dilayan sebagai orang tua sedangkan usia yang muda.. Tidak lagi lincah untuk melakukan aktiviti yang sepatutnya.. Makanan pun kena jaga-jaga.. Memang pengalaman yang sungguh tak terjangka.. Part Heechul yang tak tua pun pelik juga.. Rupanya ada yang tak kena dengan kesihatan beliau.. Berjaya atau tak mereka membongkar kegiatan sindiket Goldfish dalam mencuri jangka hayat manusia sedangkan mereka sendiri bergelut dengan masa.. Kenalah tengok..

Grandpas Over Flowers Investigation Team @ Flower Grandpa Investigative Team|9 May 2014|12 episodes|comedy|

5 comments:

  1. hee chul oppa !!!!

    ray here | imperfectly perfect

    ReplyDelete
  2. hehe,, tgk cover poster pun mcm kelakar..

    ReplyDelete
  3. wahhh atok jadi herolah kali ni ;-)

    ReplyDelete
  4. wahhhh.. kalau ada jumpa drama ni nak tgk la nanti. hehe

    ReplyDelete
  5. hahahah comelnya poster! Boleh try masuk dalam list nanti :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »