Friday, September 14, 2018

#MyCybersale 2018 di Karangkraf Mall

Assalamualaikum..
Hye semua...

Hahaha.. Kita gelak dulu.. Sebab entry ini entry terbeli buku.. Gagal bertahan.. Asalnya Sha kongsi #MyCybersale ini untuk adik Sha.. Sebab dia tengah nak cukupkan koleksi Projek Seram dia.. Ada lagi 8 buah tajuk yang dia tak ada.. Tapi dia tak jadi beli sebab dah tempah pakej percutian.. Sha pula yang terbeli.. Adoilah.. Bila kemurungan memang tangan ni gatal je nak membeli.. Membeli ini jadi satu terapi melegakan perasaan Sha.. Rasanya minggu ini memang banyak buku Sha beli.. Sabar jelah.. Sampai ikat perutlah..

Harga asal 4 buah buku ini ialah RM121.00 tapi lepas diskaun jadi RM79.91.. Sha dapat extra diskaun RM5 sebab jadi ahli Karangkraf.. Kemudian free postage pula tu.. Berbaloi baloi rasanya..

Sha beli 3 buku seram dan 1 buku thriller.. Bidan Siam (RM28), Dendam Aduka (RM30), Projek Seram Tren (RM23) dan Fana (RM30)..

Sha beli buku ini pada 07.09.2018.. Buku-buku ini sampai pada 12.09.2017..

Siap dapat 2 tiket free ke Legoland lagi.. Tq Karangkraf Mall..

17 comments:

  1. dah lama tak beli novel..mcm best jee novel kak sha beli tuu semua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Novel ini memang genre kesukaan akak.. kikiki..

      Delete
  2. Wahh...mesti dah banyak koleksi novel kan...

    ReplyDelete
  3. Adoiii!!! teringat zaman kemaruk novel dulu seminggu boleh layan 4 novel.
    Tapi kalau sekarang rasanya bertahun baru habis

    ReplyDelete
  4. wah seronoknya...akk ade almari khas untuk buku? up la sikit nk tengok...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada.. Tapi kecik je.. Banyak simpan dalam kotak.. Tak muat..

      Delete
  5. bagus tau sha nie banyak buku dah baca..MN nie baru baca sikit dah ngatok acaner tu..ada tips tak ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha selalu standby satu buku dalam beg tangan.. Bila ada masa terluang memang baca.. Tu yang boleh habis baca banyak.. Satu lagi baca buku yang kita suka..

      Delete
  6. buku dapat, diskaun dapat, tiket legoland dapat. untungnya la kan

    | blog aimanabdullah |

    ReplyDelete
  7. sgt berbaloi dan bertuah pembelian ni sha!
    tahniah...

    ReplyDelete
  8. banyaknya borong kak sha!

    time mycybersale ni, saya memang tak usha langsung mana-mana website so selamat la duit..hihi

    ReplyDelete
  9. bestnya akak dapat tiket free tu haha. nak!! >..<

    ReplyDelete
  10. wahhh bercuti kt legoland laa pasni nmpk nyaaa ;-)

    ReplyDelete
  11. wahhhh bestnya dapat diskaun banyak siap ada free ticket pulak tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »