Wednesday, September 19, 2018

Nescafe Latte: Tropical Paradise

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama tak minum Nescafe 3in1.. Baru ini dapat Nescafe Latte percuma.. Perisa baru.. Tropical Paradise.. Nescafe dengan gabungan buah oren, mangga dan kelapa.. Wow.. Satu gabungan yang unik.. kikiki.. Sample free kan.. Kenalah rasa.. Kalau suruh beli, memang taklah.. Masa buka tak ada bau buah.. Tapi bila bubuh air panas, semerbak bau mangga dan oren.. Wangi sangat.. Rasa nescafe bersama buah oren dan mangga tak adalah pelik pada lidah sha.. Sedang elok je.. Macam best pun iye.. Kikiki.. Ini untuk lidah Sha tau.. Lidah korang Sha tak tahu..

Ada 5 stick dalam ini.. Calourful betul pakaging dia..

Not For Sale..

24 comments:

  1. tkde nmpk plak ..camne rasa ye nescafe + buah2 tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa dia ngam.. Sedap.. Sha pun tak sangka rasa mangga, oren dan nescafe tu ngam..

      Delete
  2. Comel la dia punya packaging design dia

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tu lah.. Sha pun tertarik dengan packaging tu..

      Delete
  4. wahh.. baru ke ni? apa rasanya tu sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a baru.. dia bagi tester.. Pada Sha rasanya sedap..

      Delete
  5. cantiknya packaging dia ahahaha mana dapat sample kak? nakjugak :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak dapat sample nie masa beli nescafe.. Ce KC tengok dekat pasaraya..

      Delete
  6. perghhh menariknyaaaa! gabungan tiga buah dalam nescafe woww. macam best je. teringin pula tekak nak rasa hahaha. dah ada jual kat market kah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak nampak pula bungkusan besar.. Yang ada nie dia gift beli Nescafe Latte percuma Nescafe Tropical 5 sticks..

      Delete
  7. waduhhh menggoda sgt niiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  8. Wah macam2 perbaharuan yang nescafe buat kan..such a creative market..one day cuya pun nak rasa..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah.. sekarang nie makin banyak gabungan flavour..

      Delete
  9. Teringin nak rasa tp takut sakit kepala. Rindunya nak minum nescafe.

    ReplyDelete
  10. sedapnya nampak ^^ bancuh sambil baca novel tangkap lentok leleh ni akak. syoknyaa, layaaaan sambil baca buku minum dia ni ^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »