Thursday, September 13, 2018

Illang: The Wolf Brigade (2018)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Berdebar-debar betul bila tengok filem ini.. Yellah aksi yang dipaparkan memang menarik.. Terutama sekali watak Im Joong Kyung yang dibawakan oleh pelakon Kang Dong Won.. Memang nampak watak ini struggle dan tak ada perasaan.. Peperangan selalu menjadi langkah mudah dalam emmbendung pihak lain.. Sampaikan askar yang tak berperasaan cuba diwujudkan.. Sha tengok cerita ini sebab nak tengok aksi Kang Dong Won.. Masa dia selamatkan perempuan dari menara itu memang ohsem.. Suka tengok aksi lawan-lawan dia.. Cerita dia ada kaitan dengan politik dan juga perebutan kuasa.. Manusia dan kuasa berpisah tiada.. kikiki.. Tapi memang menariklah..
 
Illang: The Wolf Brigade  | 25 July 2018 | Sci-Fi, Action |


6 comments:

  1. menarik gak..suka citer aksi korea..

    ReplyDelete
  2. Hakak kalau kena ugut baru mau tengok cerita ni Sha hahaha... Hakak kurang minat cite lawan lawan mcm ni

    ReplyDelete
  3. macam best movie ni. dah download hari tu tapi file dah terdelete pula :(

    ReplyDelete
  4. tgk gmbr mcm cerita perisiklah pula ;-)

    ReplyDelete
  5. banyaknya movie korea yang menarik hati ni grrrr

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »