Thursday, September 20, 2018

Variety Show - The Chul's Tour

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Sha tersuka tanpa sengaja dekat Kim Hee-Chul (Ahli Super Junior).. Sebelum ini memang tak perasan pun malah tak amik tahupun.. Suka-suka gitu je sebab lagu dia best.. Bila rajin tengok klip dekat youtube Sha terjumpa muzik video nyanyian Hee chul yang ohsem bertajuk Spring Days of My Life.. Kemudian bila baca komen-komen dekat bahagian bawah tu barulah tahu, bukan senang rupanya diorang ni jadi artis.. Cemuhan dan kritikan dari peminat pun boleh tahan juga.. Dari video klip lagu ini beralih ke video klip lagu lain, sampailah klip klip pendek mengenai Hee Chul dari rancangan-rancangan yang diacarakannya.. Tu yang Sha terjumpa klip The Chul's Tour ini.. Ini rancangan variety beliau yang terbaru.. Dalam ini Hee Chul nampak montel tapi comel.. Hahaha..

Rancangan ini masih ongoing.. Sha tak adalah tunggu habis baru nak tengok sebab setiap episod tempat yang mereka pergi berlainan.. Episod 1 & 2, mereka ke Jepun.. Untuk episod ini mereka bar dalam proses menyesuaikan diri antara satu sama lain..


The Chul's Tour / Where Are You Going, DdaengChul?

“Where Are You Going, DdaengChul?” (땡철이 어디가) is a new travel variety show starring Super Junior’s Kim Heechul and comedians Kim Young Cheol and Noh Hong Chul. The three “Chul” brothers will be staying at guest houses in Korea and seeing all the local attractions, food, and scenery the destinations have to offer.
 
Kim Heechul said that he isn’t a particular fan of travel. In fact, he shared that even when their group travels, he likes to stay in the hotel and only go out at night. However, he thought the “Chul” brothers idea was fun, especially as he is really fond of the older men. It looks like many viewers will be surprised once the show airs, because despite the fact that Heechul is known as someone loud and crazy, he admitted that he is actually the quietest of the trio.

7 comments:

  1. mmg x keruan laa fan SuJu ni haha

    ReplyDelete
  2. mek duk follow witch's love. bru takat episod 3. pdhal cite tu dh tamat ogos hr tu.

    ReplyDelete
  3. MN pun suka dia..sebab dia jenis kelakr jugak

    ReplyDelete
  4. semua nama Chul..hihi..cuma kenal Leeteuk & Siwon je kt SuJu..

    ReplyDelete
  5. hahahaha comelnya Hee-chul! Dia memang comel dari dulu lagi, ikut suka dia je nak buat apa :P

    ReplyDelete
  6. Haha tersuka tanpa sengaja yer akak ^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »