Wednesday, September 19, 2018

Hadiah Buku Dari Penulis

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Bertambah koleksi buku Sha.. Sha terima hadiah buku ini dari seorang penulis yang Sha kenal di Facebook.. Beliau merupakan penulis baru.. Sebelum ini beliau ada menulis untuk Antologi Cerpen Kampung Siluman Dot Com: Seriau (Boleh baca reviewnya di SINI).. Penulis yang Sha maksudkan ialah Cik Sri Pagi.. Beliau merupakan seorang yang sangat kuat semangatnya dalam menempuh hidup.. Walau diberi dugaan namun beliau gigih melaluinya.. Buku-buku ini selamat Sha terima pada 18.09.2018..

 
 Inilah hadiah buku yang Sha terima dari penulis tu.. Bertambah koleksi buku Sha.. Nanti Sha buat ulasannya ye.. Ini genre Motivasi..

 
Yang ini pula Sha beli dari penulis sebagai tanda sokongan untuk beliau terus menulis.. Walaupun layout covernya bukan kesukaan Sha tapi Sha tetap beli untuk menyokong usaha beliau menulis..

20 comments:

  1. mesti rumah sha dah macam perpustakaan banyak bahan bacaan kan best tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adalah bilik kecil yang Sha letak almari buku dan box berisi buku...

      Delete
  2. pencinta buku bila dpt adiah buku mmg syok la kn

    ReplyDelete
  3. wahhh rumah kak macam library dah.banyak buku.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...bertambah koleksi buku-buku dan bahan bacaan..syukur.

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat buku..tambah koleksi lagi

    ReplyDelete
  6. hmm kita kawen utk apa ya? ehhh wat pe tanya kt sini pulak ;-)

    ReplyDelete
  7. wow cover asrama tu saya sukaa hehehe.

    ReplyDelete
  8. Tahniah kak... Wah, bertambah la koleksi peribadi akak... Makin jealous saya tau.. hihihi

    ReplyDelete
  9. ika suka cover jgn tidur asrama tu hehe. misteri sangat hehe

    ReplyDelete
  10. tahniah akak! awesome akak ni sebab selalu support orang lain ^^ terbaik

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »