Tuesday, May 10, 2022

FIlem Animasi | Monkey King: Reborn (2021)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Filem kalau pasal Sun Wukong ini, tak pernah lah tak best.. Tak kisahlah real atau animasi.. Memang best layan.. Kali ini Sun Wukong dah menyebabkan syaitan primordium yang dikurung terlepas dan tok guru dia diculik sebab syaitan tu nak guna tubuh to guru dia untuk kembali ke bentuk asal.. Pengembaraan menyelamatkan to guru Sun Wukong ditemani oleh fruittie.. spirit yang boleh mengurung semula syaitan primordium tu..

Owh ya, Sha tengok atas talian je.. hehehe.. Terjumpa sebenarnya..

Monkey King Reborn
2021 ‧ Fantasy/Action ‧ 1h 35m
At the beginning, the first demon in the world was born and named Yuandi and was worshipped as the ancestor of demons. Thousands of years later, the former demon king Sun Wukong is rescued from the Five Elements Mountain by Monk Tang.



1 comment:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »