Thursday, May 26, 2022

Pocky: Strawberry, Chocolate, Cookies & Cream

Assalamualaikum..
Hye semua..

Minggu lepaskan sekolah sibuk dengan jamuan dan sambutan hari guru.. Anak Sha nak buatkan hadiah untuk gurunya dan nak bagi biskut Pocky ini.. Jadinya Sha beli terus yang value pack ini.. Karang bukan setakat nak bagi cikgu, Amani dan Imani mesti nak mengunyah sama.. Hehehe.. Sha pun tumpang sekaki.. Berbaloi beli pack besar ini..

Value Pack Pocky Strawberry - RM11.50 (8packs)
Value Pack Pocky Chocolate - RM11.50 (8packs)
Share Pack Pocky Cookies & Cream - RM11.50 (8packs)

Biskutnya rapuh dengan salutan coklat pelbagai perisa.. Kalau Sha, Sha lebih suka yang coklat.. Amani dan Imani lebih suka Cookies & Cream sebab ada cebisan biskut pada cream tu..

7 comments:

  1. Pocky dana suka yg coklat je hehehe

    ReplyDelete
  2. tak pernah jumpa value pack ni kat sini..selalu jumpa dalam kotak kecil tu saja..

    ReplyDelete
  3. Wah ada ya POCKY jenis macamni. Nak kena pergi cari ni. Hehe

    ReplyDelete
  4. one of Ian & Iris fav..masa kat bangkok dulu...sbb murah beli banyak2 kat makro, sampai sini..bapak mahal plus banyak je jajan lain.

    ReplyDelete
  5. suka cookies n cream. selalu beli orang jual promo di LRT.

    ReplyDelete
  6. Dulu pernah jadi trend biskut ni.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »