Tuesday, May 24, 2022

Coretan 22 Syawal

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari ini berlalu dengan pelbagai jenis emosi.. Di mana-mana pun pasti akan ada manusia yang berperangai ikut suka je.. Bila diri tu terasa bongkak dan sombong hanya kerana berduit, memang payah nak tolong.. Tapi kita lalui je dengan tenang-tenang.. 1 permasalahan tak akan menganggu berjuta kebahagiaan.. InsyaAllah.. Ada hikmahnya untuk semua yang berlaku, kena ajar diri untuk berlapang dada.. Sekadar mencurahkan isi hati bagi melapangkan dada..

Akhirnya Imani berpeluang sambut hari lahir dengan kawan-kawan kelas dia..

Mendengar penerangan pasal mesin CT Scan.. Hehehe.. Tumpang sekaki je..

Terima kasih belanja saya asikrim..

Lunch bersama encik suami.. Bila ada peluang, kenalah kita manfaatkan, ye tak.. hehehe..
Hari ini tak ada rezeki nak makan Yong Tau Fu Sup, kita makan mee kari..

Petangnya kita bancuh nescafe dan makan kuih..

4 comments:

  1. dalam hidup ada suka duka. kita ambil yang happy je dan spend time dengan orang yang tak toxic.

    ReplyDelete
  2. Nampak meriah dengan bahan-bahan mee kari tu.

    ReplyDelete
  3. Seronoknya tengok aktiviti kak sha. Banyak benda best best :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »