Sunday, May 22, 2022

Pizza Hut: Cheesy Flatbread

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha dah pernah beli Cheesy Flatbread ini.. Boleh baca entry Sha bertajuk Pizza Hut: Cheesy Flatbread & Potato Fritters.. Tak sama macam yang Sha beli kali ini.. Kali ini lebih menarik dan sedap berbanding yang sebelum ini.. Mungkin hasilnya bergantung pada kedai dan tukang masak.. Ini Sha beli di kedai Pizza Hut, Slim River.. Rotinya lembut dan gebu je.. Puaslah makan.. Berbaloi sangat dengan harga dia..

RM5.50
Harga yang sama namun persembahan yang berbeza dari dua kedai yang berbeza.. Satu nampak tak menyelerakan dan flat manakala satu lagi nampak gebu dan mengancam.. Lain kedai lain cara mereka membuatnya..

2 comments:

  1. Nampak sedaplah cheesy flatbread tu.

    ReplyDelete
  2. oh tak tahu pula ada menu baru. Masa pergi dekat sabak tu tak ada side dish yang ni. Nampak sedap

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »