Thursday, May 12, 2022

Selamat Hari Jururawat Sedunia

Assalamualaikum..
Hye semua..

Istimewa buat semua Jururawat di Malaysia.. Selamat Hari Jururawat..

4 comments:

  1. frontliners yg berbakti kpd masyarakat...

    ReplyDelete
  2. Saya terhutang budi dengan jururawat yang jaga saya & baby di wad lepas bersalin. Tak lupa jugak jururawat yang jaga suami sepanjang dia di ICU lepas pembedahan jantung. Allah je yang boleh balas jasa dieorang.

    ReplyDelete
  3. memang respect diorang ni. bukan kerja yang mudah

    ReplyDelete
  4. rasa ada 2 orang je ahli keluarga ammi yg nurse..sorang cousin sorang lagi isteri pada anak buah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »