Thursday, May 19, 2022

Coretan 17 Syawal

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Hari ini rasa teruja dan gembira sebab Sha dijemput ke Majlis Jamuan Hari Raya Aidilfitri 2022 yang dibuat oleh jabatan lama Sha.. Sha terima surat jemputan rasmi yang dihantar oleh PO secara serahan tangan.. Memang terharu sebab diingati.. Meriah sambutan raya, ialah dah 2 tahun tak ada kan.. Sebelum balik Sha diberikan bakul cenderahati.. 

Disini Sha menimba ilmu sebagai seorang Pembantu Perpustakaan dan mengasah bakat apa adanya.. Semua kenangan, tak kira manis mahupun pahit menjadi guru yang berharga.. 

Sebakul buah sebagai cenderahati.. Terima kasih PSAS.. 

7 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki :)
    Selamat bertugas di tempat baru Sha.

    ReplyDelete
  2. Wahhhh.. siap dapat cenderahati lagi... Best3x... Tahniah

    ReplyDelete
  3. Orang yang baik sentiasa diingati

    ReplyDelete
  4. Kak Sha nanti boleh la share pasal ujian pembantu perpustakaan ek. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ujian yang macam mana tu? untuk pengesahan jawatan ke atau masa temuduga untuk jawatan ini..

      Delete
  5. Kemas dan cantik bungkusan cenderahati tu.

    ReplyDelete
  6. bestnya..jabatan lama saya tak ingat saya dah sebab dah lama sangat work from home. haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »