Tuesday, May 24, 2022

More Coffee 3in1 Special Bland: Strong

Assalamualaikum..
Hye semua..

Minum kopi ini terasa seperti di Korea.. kikiki.. Kalau perasan, dalam drama bila pelakon bancuh je kopi mesti tak penuh satu cup kertas tu kan.. Kopi ini pun sama macam tu.. Sebab 18g je kopinya.. Jadinya air dia sikit jelah.. Tapi rasa dia memang best.. Kopi ini ada jual di Shopee.. Pasaraya sekitar tempat tinggal Sha ini memang tak ada jual kopi ini.. Sha dah usha.. Ini pun ada yang bagi sebab tu boleh cuba..

Comel je.. 1 sachet ini 18g sahaja..

Bancuhannya tak perlu banyak tapi memuaskan.. 

3 comments:

  1. hahaha tak boleh imagine pekat dia macam mana kalau diorang bancuh sikit macam dalam drama tu

    ReplyDelete
  2. thanks atas perkongsian..boleh cuba ni nanti..

    ReplyDelete
  3. Bestnya jadi coffee lover kan. Ika nak telan kopi pun payah huu T.T

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »