Thursday, May 12, 2022

Penang White Coffee

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha dapat percuma kopi ini.. Kawan pejabat bagi, suruh rasa.. Pergh!! Memang padulah rasa dia.. Rasa kopi yang sangat pekat dan kaww.. Terus terjatuh cinta.. Mujurlah dekat shopee ada jual.. kikiki.. Bolehlah beli buat stok..

Penang White Coffee

8 comments:

  1. W'Salam sis.. Selamat Hari Raya Aidilfitri... Wah kopi my favorite too tapi tak pernah cuba lagi Penang White Coffee.. So far white coffee yang LZ pernah rasa memang tak mengecewakan.. Harus order kalau Sha dah suka..

    ReplyDelete
  2. ada kopi yg jenis padu kan..ammi tak ingat jenama apa kopi padu (campur durian) yang ammi minum dulu...sampai jadi berdebar2 jantung ammi...naik terus heart rate

    ReplyDelete
  3. sedappp ,ciknur pg2 kadang pekena kopi nak hilang rasa megantuk

    ReplyDelete
  4. konpom smerbak bau kopi ni..! hehehe puas klu minum time mengantuk, jadi segar bugar dibuatnya

    ReplyDelete
  5. tak pernah lagi rasa penang white coffee. selalunya ipoh je

    ReplyDelete
  6. Kat ofis dulu, brand ni yang laku keras. Kejap je dah habis

    ReplyDelete
  7. Mesti sedap tu. Kopi makin pekat makin kick.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »