Thursday, June 4, 2020

Day 78 | Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari ini Sha stop puasa enam, sebab ada temujanji untuk pemeriksaan sepenuhnya di Klinik.. Memang Sha request nak buat 'full checkup' ini.. Minggu hadapannya ada temujanji dengan doktor, tu yang kena pergi minggu ini.. Harapnya result semua okaylah.. Lama juga menunggu untuk proses ambil darah.. Pergerakan dan kemasukkan ke dalam klinik dihadkan pada kuantiti sedikit untuk menjaga penjarakan sosial kan.. Sempatlah pening disebabkan Sha last makan pukul 7 lebih.. hehehe.. Tapi okay je.. Selesai urusan terus pergi bungkus nasi sebab tak boleh makan disitu.. Untuk mengelakkan Sha pitam, singgahlah beli aiskrim buat alas perut.. Hahaha.. Kemain selera..

Sampai rumah terus makan nasi.. Tapi angin dah naik kepala kan, memang ting tonglah sekejap.. Mujur hari ini tak payah masuk pejabat, rehatlah sekejap.. 

Menanti dengan sabar untuk diambil darahnya..

Nasi lemak kukus ayam berempah dengan sambal petai yang ohsem..

Ini adalah kegembiraan berganda untuk hari ini.. Memang teruja tengok kotak yang dibalut kemas siap plastik.. Ohsem sangat.. Nantikan entry pasal kotak nie ye..

2 comments:

  1. Moga baik baik semuanya ye...
    Whoaaa..paa dalam kotak tuuu.jeng jeng jengggg...haahha

    ReplyDelete
  2. lama tak singgah blog nie..hihi. apa khbar kak ..kalau angin dh msuk bdn paling siksa rasa

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »