Thursday, June 11, 2020

Program Pertukaran Buku

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hujung Mei, Sha menyertai aktiviti pertukaran buku namun tak berjaya menerima pm dari sesiapa pun.. Pada 5 Jun 2020, admin program telah membuka satu pos mengenai siapa yang belum menerima walau sebuah buku pun.. Maka ramailah yang memaklumkan mereka tidak menerima buku termasuklah Sha.. Tak lama lepas tu ada yang pm Sha tanya untuk acara swap buku.. Sha pun on je.. Alhamdulillah tak sampai beberapa jam Sha dah berjaya membuat pertukaran buku dengan 4 orang..

Inilah dia maklumat mengenai projek tukar buku tu..

Ini pula buku-buku yang Sha berikan pada mereka yang mesej Sha untuk swap buku..
Semua sudah diberikan..

Sudah bertuan..

Tinggal buku ini je belum bertuan..
Ramadhan oleh Ijam
Pulangkan Kembar Puaka
Rindu Syahadah-Mu oleh Raihan Zaffya
Cintamu Nadiku oleh Norzailina Nordin
Bunga Terakhir oleh Fatrim Syah
Bila Blogger Jadi Maid oleh Zati Mohd

15 comments:

  1. Replies
    1. Ha ah.. Sha lebih suka genre seram dan thriller..

      Delete
  2. Bagus projek macam ni dapat membaca buku belum pernah dibaca sambil berjimat cermat.

    ReplyDelete
  3. wah bestnya ada program macam ni tapi saya malas nak pos barang..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kikiki.. Kalau tak boleh kita bertukar-tukar buku..

      Delete
  4. ada juga tengok projek ni lalu kat FB tapi mcm malas pulak nak join

    ReplyDelete
  5. akak dah email, dah hantar feedback ticket, dah messenger beberapa hari lepas. senyap je...pagi tadi baru balas messenger...rupanya baru pos semalam. aiyyaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe kak.. dont worry.. Nanti sampai Sha update.. Biasalah musim PKP ini slow sikitlah pengeposan nie.. Sha beli online buku ari tu pun lambat juga dia pos..

      Delete
  6. macam mana nak join? dah search kat fb tapi dalam 2 org je yg ada post

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »