Saturday, June 6, 2020

Shopee | Buku 'Preloved'

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha saja survey je buku preloved dekat Shopee.. Tiba-tiba ternampak buku yang dah lama dicari dengan harga yang berbaloi dibeli.. Maka termasuklah ke shopping cart.. hahaha.. Takkan nak beli 1 je kan.. Rugi postage lah.. Belilah juga yang lagi dua tu.. Bila terima parvel rasa macam nak menari.. Ini adalah bungkusan yang sangat membahagiakan Sha.. Buku dibungkus dengan sangat kemas dan profesional.. Bukunya pula dalam kondisi yang sangat baik, tak macam buku terpakai..

Diikat seperti hadiah.. Dengan nota ucapan terima kasih, selamat membaca.. Kotak tu pula diseal dengan plastik..

Bila buka kotak, bukan sahaja ada buku malah ada hadiah sehelai shawl dan 2 brooch.. Buku berbalut dengan plastik.. Memang terbaiklah seller nie..

Sehelai shawl dan 2 biji brooch..

Inilah buku yang Sha beli.. Sha cari buku yang tengah tu.. Yang dua lagi tu sebab nampak menarik, tu yang tambah..
Kebangkitan oleh Ismi Fa Ismail
Sekolah Banyak Penunggu oleh Nurul Syahida
Damping oleh Zulkifli Ahmad Idrus

5 comments:

  1. Pandainya dia jaga buku, memang cantik lagi tu... Happy kan beli dari seller yang macam ni...

    ReplyDelete
  2. Ahhhh buku Kebangkitan tu mmg lama dah usha. Hehe bestnyaaaaa seller pemurah :)

    ReplyDelete
  3. fuh puas hati tengok extra addedd service camtu. harapnya makin ramai lah seller yg camtu

    ReplyDelete
  4. comel je dia bungkus siap dapat hadiah lagi. terbaiklah seller ni :)

    ReplyDelete
  5. macam buku baru kak sha.Untung tu dahlah murah dapat free gift lagi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »