Thursday, June 18, 2020

Fasa 6 PKPP | Day 9

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari ini busy dengan cataloging buku semua.. Lepas tu pagi-pagi dah tolong Imani balutkan hadiah untuk kakak Amani.. Sabtu ini hari jadi kakak.. Nak bagi buku dekat kakak.. semalam singgah 7Eleven beli komik keluaran GempakStarz.. Sini komik Gempakstarz je yang mudah nak dibeli.. Alhamdulillah.. Sempat juga lah tempahkan kek dekat kawan sekerja.. Tinggal nak ambil je hari Sabtu ini..



Yeah!! Sample percuma dari Little Trees.. Bolehlah gantung dalam kereta..


4 comments:

  1. Waalaikumussalam. Selamat hari lahir buat si kakak. Rindu zaman komik 😭

    ReplyDelete
  2. hehe jalan-jalan sini sat pepagi buta ni~ sedap tak yg bau Black Ice tu? sebelum ni Far pernah beli Lavender je

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »