Thursday, June 4, 2020

Sample Kotex Overnight Panties

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Sample ini sampai minggu lepas, tapi Sha cuti.. Kelmarin baru pergi ambil dekat pejabat.. Sha tak ingat Sha mohon dekat mana dan bila tapi lama dah rasanya.. Kalau kawan-kawan nak mohon boleh klik link yang Sha sertakan ini.. https://www.kotex.com.my/ms-my/freesample.. Ada rezeki bolehlah dapat.. Cuma kena sabar menunggu je.. hehehe.. Percuma kan..

Dalam bekas ini ada sekeping .. Bolehlah cuba dan kalau best, boleh beli yang ini pula..

Kotex Overnight Panties merupakan seluar dalam haid 360° pertama di Malaysia dengan Perlindungan Anti-Bocor 360°! Anda kini dapat tidur dengan selesa dalam apa jua posisi walaupun ketika haid.

5 comments:

  1. mcm2 kan? mcm pakai pampers la yer...emmmm

    ReplyDelete
  2. kalau dalam pantang bersalin mesti lebih selesa agaknya gunakan seluar dalam macam ni

    ReplyDelete
  3. kalo best blh beli ni.. xrisau bocor ms tido.. hihi

    ReplyDelete
  4. Pernah guna masa zaman remaja, tapi beli kat kedai, ntah jenama apa. Memang khas untuk waktu period supaya tak bocor.
    Lepas tu dah guna teknik lain pulak..yg lebih selesa..hehe

    ReplyDelete
  5. ohh yg latest ye. sebelum ni pernah dapat juga. Banyak juga tu dapat.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »