Saturday, June 6, 2020

Mirinda Mix-It: Pineapple Passion Fruit

Assalamualaikum..
Hye semua..

Cantikkan warna air tu.. Kuning memikat.. Hahaha.. Rasa dia okaylah.. Not bad.. Tak bergas sangat.. Gabungan nenas dan buah markisa tu sedap pula.. Lidah Sha pun okay je.. Nampak gayanya boleh beli lagi ini kalau jumpa.. Susah juga nak jumpa air ini kat kedai biasa.. Yang ini sha beli dekat Pasaraya Halida, Seberang Perak.. Jauh gila kan.. Hahaha.. Harga tak ingat.. Korang ada jumpa ke?

4 comments:

  1. Tak pernah nampak lagi yang ni. Dah lama tak keluar shopping­čśů.

    ReplyDelete
  2. Baru jumpa kat blog sis sha ni hehe.. rasa nenas tu sedap..

    ReplyDelete
  3. comel packaging tapi tak pernah jumpa lagi.

    ReplyDelete
  4. menarik. tak pernah nampak air ni.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »