Monday, June 1, 2020

Filem India | Rahasya (2015)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Filem ini Sha tengok sebab tertarik dengan sinopsis.. Pelakonnya Sha tak biasa tengok kecuali yang bawa watak bapa tu.. Kes pembunuhan seorang remaja perempuan di dalam bilik tidurnya.. Memang mengujakan untuk tahu siapa pembunuh sebenar.. Tekaan Sha semuanya salah.. Hahaha.. Memang tak sangkalah pembunuh dia.. Cuma geram jugalah dengan penyiasatan awal oleh polis tu.. Bila dah sampai ke pencerahan cerita baru tahu kenapa polis tu bertindak macam tu.. Dah kena rasuah rupanya.. 

Rahasya (2015)
Bahasa: Hindi
Genre: Misteri, Ngeri
Pelakon: Kay Kay Menon, Ashish Vidyarthi, Tisca Chopra
Sinopsis
Pembunuhan seorang gadis remaja yang ditemui mati di dalam bilik tidurnya membuka satu siasatan yang sangat rumit.Film Rahasya diimpirasikan dari kisah pembunuhan di India yang terjadi pada tahun 2008 yang dikenal dengan Noida Double Murder Case.

1 comment:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »