Wednesday, June 3, 2020

Oreo Golden

Assalamualaikum..
Hye semua...

Sejenis suka mencuba nie memang payah.. Pantang nampak je, mesti nak terbeli.. Macam biskut Oreo Golden inilah.. Mula macam tak nak amik tapi warna kuning tu mengancam.. Bila tengok perisa, vanila pula.. Menarik ini.. Maka belilah juga satu.. Harga berbeza mengikut kedai tau.. Yang ini Sha beli RM3.20 kalau tak silap.. 

Golden okay.. Biskut dan krim perisa vanila..

Sedap biskutnya.. Tak manis dan rasa vanilla tu pun just nice.. Memang bestlah.. Warna pun cantik.. hehehe.. Ini je sempat diselamatkan, yang lain dah selamat ke perut anak-anak dan encik suami.. Tak sempat nak berfoto shoot.. hahaha..

3 comments:

  1. mcm2 flavor dah oreo ni kan, suka yg ori jugaks

    ReplyDelete
  2. Hari tu ada tengok sepintas lalu. ingatkan biskut oreo pisang.
    Kalau oreo biasa, memang manisss tak leh tahan. Kalau biskut cream-o ok sikit manisnya

    ReplyDelete
  3. Belum cuba lagi. Kalau ada jumpa nak belilah nanti.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »