Friday, June 5, 2020

Novel | The Missing Pages oleh Iman Fadia

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sejap PKP ini, ramai penulis yang keluarkan ebook.. Semuanya best-best dan mampu milik.. Sha ada juga beli beberapa buah.. Bila sesak-sesak atau lapang-lapang, ada buku yang nak dibaca walaupun tak bawa buku.. hehehe.. Sediakan ebook bila buku tiada.. Gituuu.. hehehe..

Ebook ini Sha beli dengan penulis bila penulis kata ianya sambungan kepada buku Rahsia Diari Merah.. Penulis keluarkan dua versi iaitu ebook dan buku fizikal.. Penamat untuk kedua-dua versi ini juga berbeza.. Sha tak beli buku fizikal.. Tak mampu.. hahaha..

The Missing Pages ini akan menceritakan kisah Adam dan Hawa selepas berkahwin.. Ingatkan bila penjenayahnya dah tertangkap, semuanya akan selesai.. Namun Hawa tetap diganggu dengan sihir.. Kali ini lebih teruk.. Rupanya masih ada rahsia yang tersembunyi.. Mr. X yang sebenarnya lebih kejam dan ganas.. Bersekutu dengan syaitan tanpa rasa bersalah.. Membunuh, minum darah dan menjual organ.. Semuanya dilakukan tanpa simpati.. memang mengejutkan bila punca sebenar kejadian terbongkar..

Sha baca dan selesai pada 03.06.2020..

Hak milik peribadi Sha.. Versi ebook..
Published June 2020 by Ilham Pena Publishing

2 comments:

  1. mcm besttt 😍😍😍 bnyk novel dah beli tp lom baca. slh satunya busung

    ReplyDelete
  2. Mr X ni ada kena mengena dengan laki dia ke? tak boleh baca buku macam ni satgi meremang je rasa bila imagine benda bukan-bukan. kalau tengok drama boleh skip je part seram tu..hahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »