Tuesday, June 2, 2020

Goodreads | Reading Challenge Mei 2020

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sekejap je dah puasa dan raya.. Pejam celik dah masuk Jun kan.. Setakat 5 bulan yang berlalu Sha dapat baca hampir separuh dari target Sha dekat Goodreads.. Sha pun tak sangka secepat ini.. Ini pun sebab PKP sebenarnya.. Lama tak baca buku di aplikasi oakbee buffet.. hehehe.. Sha lebih membaca ebook yang Sha beli dan juga buku fizikal.. PNM e-Reader pun dah tak jumpa buku-buku yang menarik.. hehehe.. Kawan-kawan baca buku apa?

Antara buku-buku pilihan Sha di Bulan Mei..

5 comments:

  1. huhuhu jeles betul saya... bilalah mood nak baca nie datang... anyway, tahniah kak Sha kerana terus mengekalkan mood baca pada setiap bulan.. memang terbaik la kak Sha.!!

    ReplyDelete
  2. Saya pun dah sign up good reads lepas tgk rak buku sha kat bawah blog ni...tertarik betul...tiba² terrrrrajin semula nak membaca

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah!! Berjaya menyebarkan aura membaca..
      Nanti Sha follow akak dekat Goodreads ye..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »