Wednesday, June 17, 2020

Wordless Wednesday 2020 PKPP




11 comments:

  1. ammi belum download lagi. tengah berkira-kira nak download ke tak

    ReplyDelete
  2. sy dh ade akaun mysejahtera! yeaaa..

    ReplyDelete
  3. kalo pakai apps ni dh xyah nk tulis nama no henpon dlm buku nk masuk pasaraya restaurant kann mak.. hehehe

    ReplyDelete
  4. tapi kenapa susah sangat nak tunggu diaorang hantar otp masa nak sign in tu...

    ReplyDelete
  5. Pergi mana pun sekarang ni memang kena scan QR code yang link to MySejahtera nih. Agak renyah tapi demi kesejahteraan sejagat, marilah sesama kita praktikkan norma baharu dalam hidup. Take care and stay safe! ;)

    ReplyDelete
  6. ada dgr pasal apps ni. lum download lagi...

    ReplyDelete
  7. Nasib baca post ni, baru tringat lupa nak install

    ReplyDelete
  8. Belum sempat install lagi..asyik lupa je

    ReplyDelete
  9. memory dah penuh memang tak boleh nak install la apps ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »