Wednesday, June 17, 2020

Program Pertukaran Buku #2

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Semua buku dari aktiviti pertukaran buku dah selamat Sha terima.. Ada yang bagi extra.. Ada yang bagi buku baru.. Ada yang bukunya dah rosak.. Takpelah.. Pengalaman kan.. Kalau ada rakan-rakan blog yang ingin bertukar buku dengan Sha boleh tengok entry SINI.. Ada Sha poskan gambar buku-buku yang ingin ditukar..

Buku ini Sha pilih sebab tajuknya..

Sha tukar buku bertajuk Ayah tapi kawan ini bagi extra buku iaitu Dajal Dalam Diri..

Alhamdulillah buku baru dari blogger Azian Khalil..

Sedih.. hurm..

7 comments:

  1. Minat yang baik..Membaca jambatan ilmu

    ReplyDelete
  2. bestnya! Nak tukar buku tapi tak tahu apa nak bagi sebab banyak tak baca lagi haha

    ReplyDelete
  3. wahh program pertukaran buku yg terbaik tuu

    ReplyDelete
  4. Program yang bagus
    Selamat mengulat buku

    ReplyDelete
  5. Perahu kertas tu unik tajuknya.

    ReplyDelete
  6. Perahu kertas, menarik tajuknya kan, nanti review la best ke tak ek

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »