Monday, June 29, 2020

Fasa 6 PKPP | Day 20

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari ini mengemas pejabat lagi.. Kali ini kemas untuk terima anak-anak staf yang tak ada tempat nak dihantar.. SOP tetap dipatuhi.. Penjarakan sosial, pemakaian mask dan juga hand sanitiser.. Tambahan pula ruang perpustakaan tertutup, lagilah kena alert..

Petangnya terima bungkusan kegembiraan.. Baju yang ditempah dah sampai.. Warna merah menjadi pilihan.. Alhamdulillah merah yang diidamkan sangat kena dengan citarasa.. Nanti kita ber OOTD ye..

Alhamdulillah.. Rezeki hari Isnin.. Bos belanja.. Import jauh ini.. BK..

15 comments:

  1. Alhamdulillah
    Semoga dipermudahkan segala urusannya

    ReplyDelete
  2. Semoga situasi genting macam ni bisa cepat sudah, dan kita orang pun bisa melanjutkan hari hari seperti dlu lagi

    ReplyDelete
  3. Wujudkan nursery di perpustakaan ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak.. tapi diminta untuk menerima anak staf.. gitu..

      Delete
  4. yang penting SOP kene di patuhi ye... baru lah kita tak rasa risau di hati
    best tu boss belanja BK

    ReplyDelete
  5. wahhhh sy pon gembira kalo dpt baju baru! xsabar nk berootd.. hihi

    ReplyDelete
  6. wah.. dapat baju baru.. cepat OOTD kami nak tengok. kami pun tgh aim nak beli baju merah ni..
    Alhamdulillah. dpt rezeki bos belanja makan ye..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, senang hati staff, ada tmpat nak tinggalkan anak2..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »