Wednesday, June 3, 2020

Performance Blog KasihkuAmani Mei 2020

Assalamualaikum..
Hye semua..

Boleh pula lupa buat pasal performance blog ni untuk bulan April.. Kali ini kita buat untuk bulan Mei sementara masih ingat.. Lupa kalu, memang tak adalah entry pasal ini..

 Alhamdulillah.. Ada peningkatan dari segi followers.. Ada penambahan sebanyak 9 orang.. Yeah!! Semoga bulan depan akan bertambah lagi..

Untuk all time view pun ada peningkatan.. Yeah!! 

 Untuk view bulanan ada peningkatan walaupun tak banyak.. Naik lah juga walaupun sedikit kan.. hehehe..

Ini pula search keywords yang dicari.. Mungkin sebab kena kerja dari rumah, maka ada yang cari bagaimana nak buat kursus EPSA.. Alhamdulillah.. Ada juga entry yang membantu..

Drama masih mengungguli carta carian paling banyak dicari..

Bulan ini tak sampai 100 pun entry.. Wah.. Sikitnya.. Makin malas kah saya?? Kena rajinkan diri balik ini..

7 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »