Friday, June 19, 2020

Novel | Rahsia Chandelier oleh Cik Puan Fifi

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha beli novel ini sebab tertarik dengan sinopsis dan tajuknya.. Seawal pembacaan lagi kita dah diperkenalkan dengan watak penjahat dan juga mangsa.. Seiring cerita berjalan kita akan lebih mengenali dengan kedua-dua watak..

Penulis berjaya menggarap satu cerita yang menarik walaupun ada kekurangan sedikit dalam penyampaian cerita.. Masih sedap dibaca tambahan pula bila hampir habis muncul plot twist yang tak dijangka.. Tak sangka rupanya ada dalang yang bersembunyi jelas di depan mata disebalik penjahat yang nyata..

Sha baca dan selesai pada 16/06/2020

Koleksi peribadi Sha..
Published 2018 by BesQ Publication

5 comments:

  1. Jualan online saja ke novel ni? Rasanya tak pernah nampak kat Popular.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada dekat kedai buku tapi macam susah juga nak jumpalah..
      Sekarang banyak penerbit jual online je.. lebih mudah..

      Delete
  2. waalaikumussalam. genre thriller ka ni? macam best :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. thriller seram.. hehehe
      Memang best..

      Delete
  3. wah mesti geram kan ingatkan dah dapat teka penjahat sekali ada dalang lain pula.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »