Tuesday, June 9, 2020

Double The Shoes

Assalamualaikum..
Hye semua..

Selalu Sha akan beli kasut sepasang je.. Itulah kasut gi pejabat.. Itulah kasut ke pasar.. Itu jugalah kasut untuk berjalan.. Kali ini encik suami cadangkan untuk beli 2 pasang sebab kasut yang beli setahun lepas dah bocor sedikit di bahagian tapak.. Kasut setahun yang lepas akan dipakai untuk ke pasar.. Walaupun bocor masih boleh dipakai..

Sha beli jenama Larrie pula kali ini.. Ini je yang nampak menarik dan Sha tak lalu nak survey banyak tempat.. Bila new norm ini rasa macam nak balik cepat je.. hahaha.. Sha beli dalam Aeon je.. Nak cari warna merah tapi tak ada size.. 

Kasut jalan kita beli warna yang striking.. hehehe..

Ini pula kasut kerja.. Wajib warna hitam.. Cuma tak bertumit je.. Dah lama tak pakai kasut bertumit..

5 comments:

  1. saya pon jenis yang memang suka guna satu kasut je for everything hehe. mudah and takyah fikir gitu

    ReplyDelete
  2. Akak ada satu kasut sukan, 1 kasut kerja formal, 1 kasut kerja site, 1 sandal, 1 selipar untuk buang sampah dan ambil barang kt posmen

    ReplyDelete
  3. Bagus pakai kasut yang flat takde tumit

    ReplyDelete
  4. akak pun beli kasut baru masa pkp hari tu,beli 1 percuma 1 dapatlah 2 juga, itupun sebab masa jalan2 tu sandal putus terus suami suruh beli yang baru.

    ReplyDelete
  5. selalu beli double ni kalau kedai buat promosi beli 1 percuma 1.hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »