Tuesday, June 23, 2020

Sample Shampoo dari LUX

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Dapat sample dari LUX.. Tapi bukan sabun mandi.. Shampoo dan perapi rambut.. Produk baru rasanya.. Jangan tanya dapat dari mana ye.. Sebab Sha pun tak ingat Sha mohon sample ini dekat mana.. Selalunya melalu Facebook lah.. Bila ada lalu lalang dekat timeline Facebook tu, terus je apply.. Lepas tu lupa.. Hehehe..

Dibuat daripada Minyak Argan dan Jojoba dicampurkan dengan extract damascus ros..

Shampoo dan perapi..

7 comments:

  1. ada nampak jugak shampoo lux ni tapi baru je lagi beli shampoo sekarang haha

    ReplyDelete
  2. Lux terkenal dengan sabun kan, tiba2 dah ada syampu pulak ya

    ReplyDelete
  3. kami pun dulu ada jugak la dapat sample2 sabun la, susu la, produk kecantikan la.. la ni dah malas nk cari sample2

    ReplyDelete
  4. ehh ni yang non-silicone tu kan? wow dapat free sample! tak silap yang ni is better for hair sebab formula dia lain dari shampoo yg selalu ada dekat pasaran.

    ReplyDelete
  5. tak pernah terjumpa plak. kalu tak, rajin gak klik2 ni... he he he.

    ReplyDelete
  6. Tak pernah tahu pun Lux ada produk syampu sendiri.

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum... hi everything! ;-) sihat ke tu? maaflah... baru laa ni dapat memunculkan diri. bukan sebab kuarantin tapi... err malaslah nak cakap hahaha... tak tau nak cakap apa. just harap lepas ni kita dapat bertegur sapa lagi macam dulu2... jgn lupa jenguk2 blog sy tu. sy dah bersihkan segala habuk dan sawang2 hahaha...see ya!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »