Tuesday, June 9, 2020

Farm Fresh | Nubian Goat's Milk: Original

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha lupa ada beli susu ini.. Hahaha.. Semalam expirednya.. Sha buka dan cuba minum, Alhamdulillah.. Tak ada rasa pelik.. Teruslah minum.. Memang boleh beli lagi.. Tak ada bau atau rasa hamis.. Memang terbaiklah susu ini.. Setakat ini memang perut Sha okay je.. Lepas ini memang kena alert dengan expired date.. Boleh lupa pula.. hahaha..


8 comments:

  1. kita tak pernah try lagi susu kambing yang brand ni. selalu kita minum yang serbuk hi goat tu

    ReplyDelete
  2. Tak pernah jumpa lagi...nanti nak cari la...sedap erk?

    ReplyDelete
  3. Keluaran baru.. Susu kambing Dari farm fresh ke sha..

    ReplyDelete
  4. Tak pernah nampak pulak sekitar johor ni

    ReplyDelete
  5. Seka produk farm fresh yang ada perasa kurma tu

    ReplyDelete
  6. tak pernah rasa lagi susu yang ini

    ReplyDelete
  7. Susu kambing kalau takde bau, memang best nak telan.. Kalau ada bau, terbantut niat nak minum. Pengalaman beli susu kambing dan susu lembu fresh dari ladang, susu kambing kurang hamis dari susu lembu..

    ReplyDelete
  8. Tak pernah cuba lagi susu kambing setakat ni.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »