Saturday, June 27, 2020

Makanan | Popia Gula Melaka

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kudap-kudapan baru.. sha beli dari penulis novel Kak Maria Kajiwa.. Lama dah nampak iklan makanan ini berlegar-legar di Facebook.. Kebetulan dah gaji, teruslah order 3 bekas.. 2 untuk rumah dan 1 letak dekat pejabat.. Hehehe.. Memang berbaloi dibeli.. Sha beli pada hari Selasa (23/06/2020) dan Popia sampai pada (25/06/2020).. Pantas..

Kalau berminat nak beli bolehlah klik link dibawah..

3 botol terus beli..

Popia Gula Melaka

Rupa popia ini..

Alhamdulillah sedap.. Memang kena dengan tekak Sha.. Tak terlalu manis.. Sedap dijadikan kudapan masa menonton.. hehehe..

3 comments:

  1. wa sedap ny popia buat kudapan masa tgk tv xsedar abis...

    ReplyDelete
  2. Tak tahu pula penulis Maria Kajiwa ada jual popia ni.

    ReplyDelete
  3. Mmg best ada kudapan mcm ni lagi2 masa waktu santai kan hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »