Tuesday, June 16, 2020

Fasa 6 PKPP | Day 7

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari ini seharian membuat kursus online di EPSA.. Pening dari semalam sebenarnya.. Kalau sebelum ini elok je boleh buat, tiba-tiba semalam tak boleh.. Memang stressnlah.. Ingatkan semalam settle lah 2 topik, hari ini sambung je.. Rupanya kena buat dari awal.. Mujurlah hari ini lancar.. Selesai 2 kursus wajib di EPSA.. 

Petangnya terima parcel dari Shopee.. Beli casing magnetic untuk telefon Sha.. Cantik tapi kurang praktikal.. Jadi lebih berat dan besar pula hp.. hurm..


9 comments:

  1. Henfon kalau dah berat jadi malas nak pegang kan, lenguh tangan

    ReplyDelete
  2. Baru teringat,dah lama tak buat kursus di EPSA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami wajib buat untuk tahun nie sebelum Oktober.. huhuhu

      Delete
  3. sy xbuat kursus EPSA.. sbb ssh sgt.. pening kepala.. haha

    ReplyDelete
  4. My mom dok buat bendalah ni lah masa PKP. Sekarang dah boleh ke ofis. :)
    Laaa, magnetic casing tu berat ke? Dah add to cart dah berkira-kira nak beli la kononnya. Hmm, kena pertimbangkan semula la mcm ni erk.

    ReplyDelete
  5. Casing phone ada yang betul-betul cantik tapi kurang praktikal pula. Bila beli online ni, kita tak dapat cuba dulu. Tapi bila dah beli, guna jelah kan, Kak Sha.

    ReplyDelete
  6. tak best la kalu hp jadi besar & berat.

    ReplyDelete
  7. hahaha memahami sangat bila guna casing tu. Sebab tu pilih yang nipis je. Lagi satu, nanti hp cepat panas. Nasib sekarang dah jumpa casing yang sesuai

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »