Friday, June 5, 2020

Day 79 | Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari ini ada jamuan di pejabat.. Jamuan rayalah kononnya.. Tapi lepas tu kami sibuk mengemas aras 1 untuk norma baru.. Tetus kepenatan.. hahaha.. Ditambah pula dengan cerita mistik, masing-masing dah libang libu.. Memang tahu selama hari ini, makhluk tu ada.. Tapi sejak PKP ini kan pejabat sunyi sepi, dia macam suka pula nak memunculkan diri.. Hish.. Tegak bulu roma.. Bos dah kena sakat, dia munculkan diri.. Makcik cleaner pun ada nampak.. Lain macam pula keadaannya.. Memang berdua je lah ke mana-mana lepas ini.. Seram..

Menu jamuan kami..

Sha bawa kuah durian.. Makan dengan roti..

5 comments:

  1. Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..jom follow blog aku ya Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan.. Terima kasih sekali lagi..ya

    ReplyDelete
  2. Meriah juga jamuan rayanya. Macam-macam makanan ada.

    ReplyDelete
  3. adoyai seram pula nak masuk library time tak ramai orang.

    ReplyDelete
  4. Seram pulak. dah macam rumah lama yang ditinggalkan. semoga semuanya baik-baik je kak sha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »