Tuesday, June 16, 2020

Shopee | Travel Disposable Soap

Assalamualaikum..
Hye semua..

Bershopping sakan di Shopee.. hehehe.. Sampai sabun pun beli online je.. Asal pergi kedai ECO je habis kan.. Makanya kita beli je online.. Asalnya nak cari sabun yang dalam botol tu, tapi ternampak rakan Facebook Share pasal sabun yang ini.. Sha pun apa lagi.. Boronglah 20pcs.. Sampai je bagi dekat kawan-kawan satu sorang.. Benda banyak kan.. Kongsilah dengan kawan-kawan.. Harga satu ini 79 sen je.. Harganya RM15.80 je tampa caj pos.. Memang berbaloilah..

Tinggal 13 pcs untuk Sha.. hehehe

Sehelai ini pun dah cukup untuk cuci tangan.. Buih dia power okay.. Memang sangat berbaloi..

12 comments:

  1. oo sabun pakai buang kepingan ye? cukup ke kalo nak pakai mandi sabun satu badan sekeping tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya guna untuk basuh tangan je wak.. Untuk travel.. senang.. hehehe..
      Tapi buih dia memang banyak.. Separuh badan lepas rasanya sekeping tu..

      Delete
  2. senang nak bawa mana mana...takde risiko tumpah ke..penyet ke... melekit dll

    ReplyDelete
  3. Menarik la...sabun dalam bentuk kepingan. Ada berapa banyak keping dalam satu bekas tu ya?

    ReplyDelete
  4. Nampak best lah sha..
    Kalau dekat dah Minta satu 🤭

    ReplyDelete
  5. unik betul design bekas sabun ni...bleh cri ni. harga pn murah

    ReplyDelete
  6. wah..menariks ni. nak gak gatalkan tangan jugak la.. he he he.

    ReplyDelete
  7. wow menarik! Masa nampak kaksha post dekat socmed, ingatkan yang hijau tu sabunnya rupanya dekat dalam.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »